Bestellen en levertijden

Bestellen is eenvoudig, dit kan online voor de meeste producten inclusief de houten eettafels. Ook kan bij veel producten opties aangevinkt worden om het product helemaal aan jouw wensen te laten voldoen. In samenspraak met ons kun je ook je eigen ontwerp aanleveren.
De levertijden van onze ‘standaard’ producten bedragen 2 tot 3 werkdagen.
Maatwerk varieert, hiervoor kan het beste contact met ons opgenomen worden. Dit kan telefonisch, via Whatsapp of e-mail. Contactgegevens staan op de contact pagina. Link daar naar toe vindt je hier

Voor tafels geldt onderstaande:

Zodra u een keuze via onze website of in de showroom heeft gemaakt gaan wij aan de slag met onderstaand proces. De volledig doorlooptijd zal 3 tot 5 weken bedragen.

 Het juiste hout wordt geselecteerd voor een zo mooi mogelijk resultaat. Het hout krijgt nu zijn eerste behandelingen zoals zagen en schaven tot de juiste dikte en breedte. Vervolgens worden de planken verlijmd in de lijm persmachine. 

Na het drogen begint het op lengte maken, schuren en borstelen van de planken. Dit is nog steeds ambachtelijk handwerk.

Heeft u gekozen om de tafel met olie een kleur te geven dan wordt deze gemengd en aangebracht. Hiervoor gebruiken wij Rubbio Monocoat met een versneller. Dit zorgt ervoor dat na 5 dagen de olie is uitgehard en hij bestand is tegen water. Dit beschermd de tafel o.a. tegen vlekken.

Parallel aan deze handeling is een collega bezig met het gekozen onderstel. Na het lassen wordt deze naar het coatingbedrijf gebracht, schoongemaakt en vervolgens in de door u gekozen kleur gebracht.

Nu komen blad en onderstel samen en zal er een laatste controle plaatsvinden voordat de tafel op transport gaat.