Boomstamtafels

Robuuste boomstamtafels vind je bij Tafelontwerp.nl. Iedere Boomstamtafel is uniek is. Wij selecteren zelf de boomstamtafelbladen en leveren maatwerk. Je kunt zelf kiezen welk onderstel en welke afwerking je wilt. Hierdoor krijg je precies de tafel die je zoekt. Of je op zoek bent naar een tafel voor de hele familie of naar een kleine compacte tafel, bij Tafelontwerp vind je hem! En anders maken we hem voor je! Bij elke tafel is het mogelijk om een afwerking te kiezen en de maat. Met een afwerking in kleur kun je de tafel helmaal naar je eigen smaak maken. Hieronder tref je ons aanbod boomstamtafels aan. Niet helemaal wat je wil en heb je een eigen ontwerp? Klik hier en laat het ons weten.

Eiken boomstamtafel

Boomstamtafels van eikenhout passen in elk interieur. Een boomstamtafel is tijdloos en uniek. Het tafelblad van een eiken boomstam tafel is sterk, robuust en gaat jaren mee. Met de juiste zorg en onderhoudsproducten houdt je je boomstamtafel in topconditie. De tafelontwerp.nl boomstamtafels kunnen worden besteld met verschillende onderstellen. Van metaal en van hout. Ook hierbij geldt weer, neem contact met ons op voor maatwerk of het uitwerken van uw eigen ideeen.

Goedkope boomstamtafels

Goedkoop kan duurkoop zijn. Wij werken samen met betrouwbare leveranciers die uitsluitend werken met op ecologisch verantwoorde wijze geteeld en verwerkt hout. Elke tafel wordt met

Boomstamtafels

De boomstamtafel is momenteel een van de belangrijkste woontrends. Heb je een voorkeur voor robuuste, industriële, maar ook een natuurlijke ontwerpen tafel? Tafelontwerp.nl levert je een boomstamtafel voor in je woning of kantoor. De boomstamtafel van tafelontwerp heeft een tafelblad met de vorm van een boomstam. De planken van het tafelblad worden gemaakt uit één enkele boomstam. Elke tafel is hierdoor uniek. En hebben all boomstammen tafels een levende en natuurlijke uitstraling. De grootte van de boomstam plank tafel is over het algemeen een dik en massief bovenblad. Tafelontwerp levert boomstamtafels waar meerdere personen aan kunnen plaatsnemen, maar zijn ook leverbaar in een eigen ontwerp. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.